20 mar 2019

Frutek Fruity Porridge: Nov okus v priročnem pakiranju

Okusna mailca za aktivne malčke!


Izdelki Frutek pakirani v vrečici so izjemno priljubljeni tako med malčki kot tudi med starši. Delujejo na način stiskanja, kar pomeni, da so malčki pri hranjenju samostojni in ne potrebujejo dodatnega pribora. Frutek vrečice so idealna in hitra malica za izlete, med igro, v avtu ter vedno, kadar vam enostavno zmanjka časa za pripravo polnovrednega obroka. 

Sledili smo željam po raznolikosti in dodatnih okusih ter željam po kašicah, ki bodo v smeri obroka, zato smo pripravili nov sadno-žitni okus: Fruity Porridge. Fruity Porridge je okusna malica, ki pripomore k večjemu občutku sitosti pri otroku, saj je sestavljena iz jabolk, banan, višenj in žit. V portfolio obstoječih izdelkov v vrečicah, smo tako dodali že peti okus.

Vse Frutek kašice v vrečici so brez dodanih sladkorjev (vsebujejo le naravno prisotne sladkorje), brez dodanih barvil, arom in konzervansov (v skladu z zakonodajo o živilih za dojenčke in majhne otroke), dodan pa jim je vitamin C. Kašice lahko ponudite otrokom od 6. oziroma 8. meseca starosti naprej, predstavljajo pa okusno malico tudi za starejše, aktivne malčke.