Novo! Priročno pakiranje kašic za malčke z dvema novima okusoma

V Fructalu že več kot 40 let skrbimo, da bi iz majhnega zraslo veliko. Skrb in trud za dobro počutje naših malčkov se kaže v široki ponudbi sokov, nektarjev in kašic Frutek. Sledimo trendom v  prehranjevanju otrok ter jih združujemo z znanjem in izkušnjami strokovnjakov pri ustvarjanju pestrega izbora okusov v sortimentu Frutek.

Letos predstavljamo novo linijo kašic Frutek v priročni embalaži – vrečici, ki deluje na način stiskanja. Ta je otrokom zanimiva za hranjenje in jih spodbuja, da so pri tem samostojni. Ker za hranjenje ne potrebujete dodatnega pribora, so preprosta in hitra malica za izlete, hranjenje med igro in na dopustu ter vedno, kadar vam enostavno primanjkuje časa.

Kadar ste na poti in iščete alternativo za hitro in preprosto malico, so kašice Frutek kakovosten obrok iz preverjenih sestavin. Tokrat predstavljamo dva nova okusa; sadno kašico s pravim jogurtom in sadno kašico s polnozrnatimi žitaricami. Obe kašici sta brez dodanih sladkorjev, vsebujeta samo naravno prisotne sladkorje in dodatek vitamina C. Nove kašice lahko ponudite malčkom od 8. meseca starosti naprej, predstavljajo pa okusno malico tudi za starejše, aktivne malčke.

Frutek: okusna malica za aktivne malčke